Bovag praat verder met Weekers over accijnsbeleid

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Eduard Pijl

  Onze incompetente politieke dwergen willen maar niet begrijpen dat hoe meer men geld probeert te harken des te minder de opbrengsten zullen zijn. Tegelijkertijd hebben we dan dankzij dergelijk dom beleid te kampen met nare bijverschijnselen als banenverlies en faillisementen. Een echte verlies/verlies situatie. Deze politici zijn niet eens in staat om van hun eigen fouten te leren.

 • Eduard Pijl

  Enige tijd geleden verhoogde Den Haag ook de alcoholaccijnzen. Zogenaamd, U weet het wel, om drinken te ontmoedigen. Er was wel zo,n oetlul van een ambtenaar die wist voor te rekenen dat het een extra 70 miljoen voor de schatkist zou gaan betekenen. Uiteindelijk bracht de grove verhoging slechts 11miljoen op en er ging een groot aantal groothandels en detaillisten op de fles. Desondanks werd er natuurlijk niet minder gedronken. Ons hele grensgebied ging graag over de grens inkopen doen. En dan niet alleen voor alcoholische dranken. Een fantasische aktie van onze incompetente politici die klaarblijkelijk niets hebben geleerd van hun ondoordachte geldharkerij

Bovag praat verder met Weekers over accijnsbeleid | Automotive Online

Bovag praat verder met Weekers over accijnsbeleid

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Eduard Pijl

  Onze incompetente politieke dwergen willen maar niet begrijpen dat hoe meer men geld probeert te harken des te minder de opbrengsten zullen zijn. Tegelijkertijd hebben we dan dankzij dergelijk dom beleid te kampen met nare bijverschijnselen als banenverlies en faillisementen. Een echte verlies/verlies situatie. Deze politici zijn niet eens in staat om van hun eigen fouten te leren.

 • Eduard Pijl

  Enige tijd geleden verhoogde Den Haag ook de alcoholaccijnzen. Zogenaamd, U weet het wel, om drinken te ontmoedigen. Er was wel zo,n oetlul van een ambtenaar die wist voor te rekenen dat het een extra 70 miljoen voor de schatkist zou gaan betekenen. Uiteindelijk bracht de grove verhoging slechts 11miljoen op en er ging een groot aantal groothandels en detaillisten op de fles. Desondanks werd er natuurlijk niet minder gedronken. Ons hele grensgebied ging graag over de grens inkopen doen. En dan niet alleen voor alcoholische dranken. Een fantasische aktie van onze incompetente politici die klaarblijkelijk niets hebben geleerd van hun ondoordachte geldharkerij