Overleg mrb-vrijstelling oldtimers mislukt (update)

Redactie Redactie
• Laatste update:

De verenigingen, waaronder de ANWB, Fehac en de Bovag, wilden de oldtimers vrijstellen van motorrijtuigenbelasting als de eigenaar er maar sporadisch gebruik van zou maken. De Tweede Kamer steunde het plan en nam hierover een motie van de SP aan. Weekers laat weten het plan te duur te vinden.

Bovag hoopt dat de Tweede Kamer minister Weekers tot de verantwoording roept. Dat meldt de Bovagkrant. “Bezitters maar ook handelaren in klassieke auto’s lopen ernstige financiële schade op”, aldus de Bovag.


Update 17-4:

Weekers stuurt binnen een week een nieuw voorstel naar de Tweede Kamer. Dat meldt het FD.    

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.