Fransen verlagen benzineprijs met 6 cent

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Automobilist

  Kijk, kom daar in NL maar eens om, waar wij ons laten zoethouden door verklaringen als zouden de opgelopen spanningen in het Midden-oosten en de dreiging van orkaan Isaac verantwoordelijk zijn voor de zeer hoge brandstofprijzen.

 • Sarre

  Ben benieuwd wat de bezine/diesel prijzen waren in Frankrijk en nu zijn in Frankrijk?

 • Johanna van den Broek

  Nederland zou dat voorbeeld moeten volgen. NL heeft een van de hoogste brandstofprijzen van Europa en besteelt al jaren haar inwoners door het zgn. ‘kwartje van Kok’, ooit begonnen als tijdelijke maatregel nooit terug te geven!!!

Fransen verlagen benzineprijs met 6 cent | Automotive Online

Fransen verlagen benzineprijs met 6 cent

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Automobilist

  Kijk, kom daar in NL maar eens om, waar wij ons laten zoethouden door verklaringen als zouden de opgelopen spanningen in het Midden-oosten en de dreiging van orkaan Isaac verantwoordelijk zijn voor de zeer hoge brandstofprijzen.

 • Sarre

  Ben benieuwd wat de bezine/diesel prijzen waren in Frankrijk en nu zijn in Frankrijk?

 • Johanna van den Broek

  Nederland zou dat voorbeeld moeten volgen. NL heeft een van de hoogste brandstofprijzen van Europa en besteelt al jaren haar inwoners door het zgn. ‘kwartje van Kok’, ooit begonnen als tijdelijke maatregel nooit terug te geven!!!