RAI Vereniging: bpm-ombouw onvoorspelbaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het kabinet gaat volgens Janssen uit van een `boterzachte inschatting van het toekomstige koopgedrag, waardoor er een financieel uiterst ondoorzichtige plaatje ontstaat, met voor de branche onvoorspelbare prijs- en markt-effecten.` Ook twijfelt de RAI Vereniging aan de milieuwinst die de maatregelen opleveren. Dit wordt bevestigd door onderzoek dat RAI Vereniging heeft laten uitvoeren door CE/DHV. Ook is volgens Janssen het hele principe niet goed aan de consument uit te leggen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.