Arjen van Beek stopt als directeur Louwman Exclusive en Lexus

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Arjen van Beek stopt als directeur Louwman Exclusive en Lexus Nederland. (Foto: Louwman Group)

Arjen van Beek (57) heeft in goed overleg met de directie van Louwman Groep besloten om zijn functie als algemeen directeur Louwman Exclusive en Lexus Nederland per 1 januari 2023 neer te leggen. Dat meldt het bedrijf vandaag.

Wie Van Beek zal 0pvolgen, wordt later bekend gemaakt, aldus Louwman.

Van Beek heeft nog geen concrete plannen voor de toekomst. “We hebben met elkaar een solide organisatie opgebouwd en de lijnen voor de toekomst uitgestippeld”, aldus Van Beek, die tien jaar bij Louwman Exclusive werkzaam was, dat onder andere de supercarmerken McLaren, De Tomaso, Morgan, TVR en Maserati in Nederland vertegenwoordigt.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Arjen van Beek stopt als directeur Louwman Exclusive en Lexus | Automotive Online

Arjen van Beek stopt als directeur Louwman Exclusive en Lexus

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Arjen van Beek stopt als directeur Louwman Exclusive en Lexus Nederland. (Foto: Louwman Group)

Arjen van Beek (57) heeft in goed overleg met de directie van Louwman Groep besloten om zijn functie als algemeen directeur Louwman Exclusive en Lexus Nederland per 1 januari 2023 neer te leggen. Dat meldt het bedrijf vandaag.

Wie Van Beek zal 0pvolgen, wordt later bekend gemaakt, aldus Louwman.

Van Beek heeft nog geen concrete plannen voor de toekomst. “We hebben met elkaar een solide organisatie opgebouwd en de lijnen voor de toekomst uitgestippeld”, aldus Van Beek, die tien jaar bij Louwman Exclusive werkzaam was, dat onder andere de supercarmerken McLaren, De Tomaso, Morgan, TVR en Maserati in Nederland vertegenwoordigt.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.