Pensioen voor Adesa-ceo Johan Meyssen

Adesa • Adesa is het voormalige Carsontheweb, een digitaal handelsplatform voor occasions.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Johan Meyssen (foto: Adesa)

Johan Meyssen, ceo van Adesa Europe, gaat met pensioen. Een opvolger is nog niet gevonden. Voorlopig worden zijn taken waargenomen door Srisu Subrahmanyam, executive vice president of operations bij Openlane, meldt Adesa aan Automotive.

Adesa is het vroegere Carsontheweb, dat in 2019 werd overgenomen door het Amerikaanse Openlane (tot voor kort KAR Auction Services). Onder Meyssen’s leiding groeide Adesa uit tot een van de grootste remarketing spelers van Europa, met verkooporganisaties in zes landen en klanten in meer dan 50 landen. Meyssen was ook een van de oprichters van CARA (Car Remarketing Association Europe).

“Gedurende 15 jaar realiseerde Johan groei door open te staan voor nieuwe ideeën en in te zetten op de efficiëntie en het gebruiksgemak van Adesa’s digitale platform voor de verkoop van tweedehands auto’s. We zijn dankbaar voor Johan’s leiderschap en zakelijk inzicht, voor zijn vele bijdragen en jarenlange dienstverlening, en we wensen hem het allerbeste met zijn pensioen”, stelt Srisu Subrahmanyam.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Pensioen voor Adesa-ceo Johan Meyssen | Automotive Online

Pensioen voor Adesa-ceo Johan Meyssen

Adesa • Adesa is het voormalige Carsontheweb, een digitaal handelsplatform voor occasions.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Johan Meyssen (foto: Adesa)

Johan Meyssen, ceo van Adesa Europe, gaat met pensioen. Een opvolger is nog niet gevonden. Voorlopig worden zijn taken waargenomen door Srisu Subrahmanyam, executive vice president of operations bij Openlane, meldt Adesa aan Automotive.

Adesa is het vroegere Carsontheweb, dat in 2019 werd overgenomen door het Amerikaanse Openlane (tot voor kort KAR Auction Services). Onder Meyssen’s leiding groeide Adesa uit tot een van de grootste remarketing spelers van Europa, met verkooporganisaties in zes landen en klanten in meer dan 50 landen. Meyssen was ook een van de oprichters van CARA (Car Remarketing Association Europe).

“Gedurende 15 jaar realiseerde Johan groei door open te staan voor nieuwe ideeën en in te zetten op de efficiëntie en het gebruiksgemak van Adesa’s digitale platform voor de verkoop van tweedehands auto’s. We zijn dankbaar voor Johan’s leiderschap en zakelijk inzicht, voor zijn vele bijdragen en jarenlange dienstverlening, en we wensen hem het allerbeste met zijn pensioen”, stelt Srisu Subrahmanyam.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.