Matthieu de Keijzer nieuwe commercieel directeur Multilease

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Kiekebelt (links) en De Keijzer. (Foto: Multilease)

Matthieu de Keijzer is aangesteld als commercieel directeur bij leasemaatschappij Multilease. Dat meldt het bedrijf op Linkedin. De Keijzer volgt Wilfred Kiekebelt op, die de functie zes maanden op interim-basis bekleedde. Hij zet zijn carrière voort buiten het bedrijf. 

De Keijzer, die in het verleden onder meer 15 jaar voor Van Lanschot werkte, moet “Multilease meer richting geven op het gebied van sales, marketing en business development”, schrijft het bedrijf. 

Multilease is 4 plekken gedaald in de nieuwe Automotive Leasemaatschappij top 60, die deze week is verschenen. Het bedrijf staat op plek 18.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Matthieu de Keijzer nieuwe commercieel directeur Multilease | Automotive Online

Matthieu de Keijzer nieuwe commercieel directeur Multilease

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Kiekebelt (links) en De Keijzer. (Foto: Multilease)

Matthieu de Keijzer is aangesteld als commercieel directeur bij leasemaatschappij Multilease. Dat meldt het bedrijf op Linkedin. De Keijzer volgt Wilfred Kiekebelt op, die de functie zes maanden op interim-basis bekleedde. Hij zet zijn carrière voort buiten het bedrijf. 

De Keijzer, die in het verleden onder meer 15 jaar voor Van Lanschot werkte, moet “Multilease meer richting geven op het gebied van sales, marketing en business development”, schrijft het bedrijf. 

Multilease is 4 plekken gedaald in de nieuwe Automotive Leasemaatschappij top 60, die deze week is verschenen. Het bedrijf staat op plek 18.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.