Alphabet-team wint BCA Rally, fotoprijs voor Bourguignon

Rally • Alle equipes werd gevraagd om onderweg een mooie, AM-coverwaardige foto te maken van hun bolide.
Redactie Redactie
• Laatste update:
BCA Rally
Sfeerimpressie van de BCA Rally op zaterdag 20 april 2024. (Foto: Van der Vaart Photography)

De 12e editie van de BCA Autoveiling Rally is gewonnen door Pieter en Piet van Gaal van leasemaatschappij Alphabet.

Op zaterdag 20 april reden 55 equipes de BCA Rally door en rond Nationaal Park Veluwezoom. De start was op landgoed de Westerbouwing in Oosterbeek. De route leidde langs plaatsen als Lunteren, Klarenbeek en Eerbeek. De finish was op Landgoed Rhederoord in De Steeg, vlakbij Arnhem. De deelnemers moeten door de Veluwe navigeren met een kaart en ingetekende barricades. Het Alphabet-team ging, na een dag waarin de deelnemers geteisterd werden door zware weersomstandigheden, met de erebokaal naar huis.

Fotoprijs

Daarnaast organiseerde autoveiler BCA, dat recent een samenwerking met Vass startte, een fotowedstrijd rond de rally. Alle equipes werd gevraagd om onderweg een mooie, AM-coverwaardige foto te maken van hun bolide. De winnende afbeelding werd gemaakt door de equipe van Bourguignon Lease en Verhuur. Deze foto siert een door de zon in de spotlight gezette Audi naast een plas water. De jury, die bestond uit Paul Brink van BCA, fotograaf Jeffrey van der Vaart en Automotive-hoofdredacteur Kim Andriessen koos deze foto vanwege ‘de mooie compositie’ en de ‘fraaie reflecties’. Bovendien werden de wisselvallige weersomstandigheden treffend in beeld gebracht, zo oordeelde de jury.

De fictieve cover van AM met de winnende foto.
Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Meer lezen over BCA Rally

Alphabet-team wint BCA Rally, fotoprijs voor Bourguignon | Automotive Online

Alphabet-team wint BCA Rally, fotoprijs voor Bourguignon

Rally • Alle equipes werd gevraagd om onderweg een mooie, AM-coverwaardige foto te maken van hun bolide.
Redactie Redactie
• Laatste update:
BCA Rally
Sfeerimpressie van de BCA Rally op zaterdag 20 april 2024. (Foto: Van der Vaart Photography)

De 12e editie van de BCA Autoveiling Rally is gewonnen door Pieter en Piet van Gaal van leasemaatschappij Alphabet.

Op zaterdag 20 april reden 55 equipes de BCA Rally door en rond Nationaal Park Veluwezoom. De start was op landgoed de Westerbouwing in Oosterbeek. De route leidde langs plaatsen als Lunteren, Klarenbeek en Eerbeek. De finish was op Landgoed Rhederoord in De Steeg, vlakbij Arnhem. De deelnemers moeten door de Veluwe navigeren met een kaart en ingetekende barricades. Het Alphabet-team ging, na een dag waarin de deelnemers geteisterd werden door zware weersomstandigheden, met de erebokaal naar huis.

Fotoprijs

Daarnaast organiseerde autoveiler BCA, dat recent een samenwerking met Vass startte, een fotowedstrijd rond de rally. Alle equipes werd gevraagd om onderweg een mooie, AM-coverwaardige foto te maken van hun bolide. De winnende afbeelding werd gemaakt door de equipe van Bourguignon Lease en Verhuur. Deze foto siert een door de zon in de spotlight gezette Audi naast een plas water. De jury, die bestond uit Paul Brink van BCA, fotograaf Jeffrey van der Vaart en Automotive-hoofdredacteur Kim Andriessen koos deze foto vanwege ‘de mooie compositie’ en de ‘fraaie reflecties’. Bovendien werden de wisselvallige weersomstandigheden treffend in beeld gebracht, zo oordeelde de jury.

De fictieve cover van AM met de winnende foto.
Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Meer lezen over BCA Rally