Maron Busnel verruilt Peugeot voor Hyundai Nederland

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Maron Busnel wordt marketingdirecteur bij Hyundai. (Foto: Hyundai)

Per 1 september start Maron Busnel als head of marketing bij Hyundai Motor Netherlands. Dit meldt het bedrijf middels een persbericht. Busnel was eerder werkzaam voor onder andere BMW Group Financial Services in Nederland en in haar meest recente functie was ze verantwoordelijk voor sales en vervolgens marketing van Peugeot binnen Stellantis.

Met deze ervaring ziet ze de keuze voor Hyundai als logische stap in haar carrière: “Ik kijk ernaar uit een bijdrage te mogen leveren door samen met het team van Hyundai Nederland en de dealerorganisatie te bouwen aan de zichtbaarheid en bekendheid van het merk en de innovaties.”

Eerder deze maand werd bekend dat Jeroen Tas Hyundai heeft verlaten.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.