Gerard Franken managing director Ligier-winkel

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Gerard Franken gaat Ligier microcars verkopen. (Foto: Ligier)

Het nog te openen Ligier Experience Center in Doesburg krijgt Gerard Franken als Managing Director. De winkel opent medio juni. Franken heeft zo’n dertig jaar automotive ervaring en was onder meer actief als vestigingsmanager bij Bochane. In 2017 werd hij directeur bij de Lease H4 Groep.

Vorige maand werd bekend dat automotive ondernemer Paul de Vries de Ligier-winkel gaat openen.

Franken: “Ik ken Paul zo’n vijfentwintig jaar. We deden beiden veel in 4×4’s. Hij bij Ssangyong, ik bij Nissan. Ook toen was hij zijn tijd ver vooruit met het online aanbieden auto’s. En ook nu weer is zijn kijk op het combineren van een fysieke winkel met online verkoopmogelijkheden er een die me aanspreekt. Wij gaan in Doesburg alle mogelijkheden laten zien die Microcar en Ligier te bieden hebben.”

De Vries: “Gerard weet wat er speelt bij een dealerbedrijf en hij heeft ervaring in de leasewereld. Beide komen van pas om Ligier te laten groeien in Nederland en om een geheel nieuw publiek met nieuwe producten aan te spreken.” 

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.

Gerard Franken managing director Ligier-winkel | Automotive Online

Gerard Franken managing director Ligier-winkel

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Gerard Franken gaat Ligier microcars verkopen. (Foto: Ligier)

Het nog te openen Ligier Experience Center in Doesburg krijgt Gerard Franken als Managing Director. De winkel opent medio juni. Franken heeft zo’n dertig jaar automotive ervaring en was onder meer actief als vestigingsmanager bij Bochane. In 2017 werd hij directeur bij de Lease H4 Groep.

Vorige maand werd bekend dat automotive ondernemer Paul de Vries de Ligier-winkel gaat openen.

Franken: “Ik ken Paul zo’n vijfentwintig jaar. We deden beiden veel in 4×4’s. Hij bij Ssangyong, ik bij Nissan. Ook toen was hij zijn tijd ver vooruit met het online aanbieden auto’s. En ook nu weer is zijn kijk op het combineren van een fysieke winkel met online verkoopmogelijkheden er een die me aanspreekt. Wij gaan in Doesburg alle mogelijkheden laten zien die Microcar en Ligier te bieden hebben.”

De Vries: “Gerard weet wat er speelt bij een dealerbedrijf en hij heeft ervaring in de leasewereld. Beide komen van pas om Ligier te laten groeien in Nederland en om een geheel nieuw publiek met nieuwe producten aan te spreken.” 

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.