Op Bezoek | #DCDW Event in Almere: ‘Online first, offline second’

Marketing • Paul de Vries heeft een rijke traditie met het strikken van Amerikaanse automotive-sprekers voor het #DCDW Event in Nederland en België. En op de editie van 21 november in Almere geeft Brian Pasch voor de tiende keer acte de présence op dit podium. In zijn ‘jubileumspeech’ duikt Pasch onder meer in de diepste krochten van Google Analytics 4.
Kim Andriessen Kim Andriessen
• Laatste update:
Brian Pasch. (Foto: #DCDW)
Brian Pasch. (Foto: #DCDW)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Op Bezoek | #DCDW Event in Almere: ‘Online first, offline second’ | Automotive Online

Op Bezoek | #DCDW Event in Almere: ‘Online first, offline second’

Marketing • Paul de Vries heeft een rijke traditie met het strikken van Amerikaanse automotive-sprekers voor het #DCDW Event in Nederland en België. En op de editie van 21 november in Almere geeft Brian Pasch voor de tiende keer acte de présence op dit podium. In zijn ‘jubileumspeech’ duikt Pasch onder meer in de diepste krochten van Google Analytics 4.
Kim Andriessen Kim Andriessen
• Laatste update:
Brian Pasch. (Foto: #DCDW)
Brian Pasch. (Foto: #DCDW)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.