Column De Vries | Dealer-website laat nog veel te wensen over

Column • De belangrijkste pagina’s bij autodealers en autobedrijven zijn de zoekresultaten en productpagina’s van de voorraad. Dit waren de eerste pagina’s die ooit in 1998 online kwamen. Sindsdien is er veel verbeterd, maar nog steeds gaat er veel mis, zo stelt AM-columnist Paul de Vries.
Redactie Redactie
Paul de Vries (Foto: DCDW) (Foto: DCDW)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Column De Vries | Dealer-website laat nog veel te wensen over | Automotive Online

Column De Vries | Dealer-website laat nog veel te wensen over

Column • De belangrijkste pagina’s bij autodealers en autobedrijven zijn de zoekresultaten en productpagina’s van de voorraad. Dit waren de eerste pagina’s die ooit in 1998 online kwamen. Sindsdien is er veel verbeterd, maar nog steeds gaat er veel mis, zo stelt AM-columnist Paul de Vries.
Redactie Redactie
Paul de Vries (Foto: DCDW) (Foto: DCDW)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.