Hagoort marketing- en communicatiedirecteur Mazda Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Erik Hagoort. (Foto: Mazda)

Erik Hagoort start op 1 maart als director marketing & communications bij importeur Mazda Motor Nederland. Hij volgt Susanne Peters op, die de organisatie na 8 jaar verlaat. Dat meldt de importeur vandaag.

In zijn nieuwe rol is Hagoort (31) onderdeel van het managementteam en geeft hij leiding aan een marketingteam bestaande uit acht professionals.

Hagoort werkt sinds 2020 bij Mazda, hij was manager brand & product bij de importeur. Daarvoor werkte hij onder meer bij Louwman & Parqui en FCA Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Hagoort marketing- en communicatiedirecteur Mazda Nederland | Automotive Online

Hagoort marketing- en communicatiedirecteur Mazda Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Erik Hagoort. (Foto: Mazda)

Erik Hagoort start op 1 maart als director marketing & communications bij importeur Mazda Motor Nederland. Hij volgt Susanne Peters op, die de organisatie na 8 jaar verlaat. Dat meldt de importeur vandaag.

In zijn nieuwe rol is Hagoort (31) onderdeel van het managementteam en geeft hij leiding aan een marketingteam bestaande uit acht professionals.

Hagoort werkt sinds 2020 bij Mazda, hij was manager brand & product bij de importeur. Daarvoor werkte hij onder meer bij Louwman & Parqui en FCA Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.