Martijn ten Brink president & ceo van Mazda Europa

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Martijn ten Brink. (Foto: Mazda)

Martijn ten Brink is benoemd tot president & ceo van Mazda Motor Europe. Dat meldt de fabrikant vanochtend. Ten Brink, die al twintig jaar voor de fabrikant werkt, was vice-president sales & customer services bij de fabrikant. Hij begint eind juni in zijn nieuwe functie. 

Hij volgt Yasuhiro Aoyama op; de Japanner keert terug naar het Japanse hoofdkantoor van het bedrijf. 

Ten Brink komt van Mazda Motor Nederland, waar hij tot 2014 algemeen directeur was. Lees ook dit interview met Ten Brink uit 2017: ‘Als Nederlanders hebben we het voordeel dat we vaak gemakkelijk internationaal bewegen en graag bruggen bouwen.’

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds kort (op eigen initiatief) een Tesla en is daar erg tevreden (goedkoop en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.