Kolenaar Mobiliteit koopt Mazda-dealer Maceda Doetinchem

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Het team van Mazda Doetinchem.

Kolenaar Mobiliteit uit Enschede koopt Mazda-dealer Maceda in Doetinchem. Dat meldt het bedrijf aan Automotive Magazine. Kolenaar is daarmee de Mazda-dealer voor Twente en de Achterhoek. Alle medewerkers gaan mee naar Kolenaar. De overname is met ingang van januari.

Kolenaar is al meer dan 90 jaar actief in de mobiliteitsbranche en al 45 jaar Mazda-dealer.

De overname komt voort uit de wens “om continu in te kunnen spelen op de snelle veranderingen die de branche doormaakt”, schrijft Kolenaar. “De vraag in de maatschappij naar duurzamere mobiliteit neemt sterk toe. Offline en online zullen in de automotive branche steeds meer en steeds sneller met elkaar versmelten. Vooral private lease is sterk in opkomst en organisaties zullen steeds meer hun wagenpark gaan verduurzamen en daar spelen we op in”, aldus dga Han Kolenaar.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Kolenaar Mobiliteit koopt Mazda-dealer Maceda Doetinchem | Automotive Online

Kolenaar Mobiliteit koopt Mazda-dealer Maceda Doetinchem

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Het team van Mazda Doetinchem.

Kolenaar Mobiliteit uit Enschede koopt Mazda-dealer Maceda in Doetinchem. Dat meldt het bedrijf aan Automotive Magazine. Kolenaar is daarmee de Mazda-dealer voor Twente en de Achterhoek. Alle medewerkers gaan mee naar Kolenaar. De overname is met ingang van januari.

Kolenaar is al meer dan 90 jaar actief in de mobiliteitsbranche en al 45 jaar Mazda-dealer.

De overname komt voort uit de wens “om continu in te kunnen spelen op de snelle veranderingen die de branche doormaakt”, schrijft Kolenaar. “De vraag in de maatschappij naar duurzamere mobiliteit neemt sterk toe. Offline en online zullen in de automotive branche steeds meer en steeds sneller met elkaar versmelten. Vooral private lease is sterk in opkomst en organisaties zullen steeds meer hun wagenpark gaan verduurzamen en daar spelen we op in”, aldus dga Han Kolenaar.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.