Derks en Kerkhof in verenigingsbestuur Bovag

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Jan Paul Kerkhof (links) en Jack Derks (Foto: Bovag, bewerking Automotive)

De Ledenraad van brancheorganisatie Bovag heeft Jack Derks en Jan Paul Kerkhof benoemd tot lid van het Verenigingsbestuur. Dat meldt Bovag vandaag, Ze treden op 1 januari aan. Ze volgen Derk de Haas en Peter de Rooij op, die eind dit jaar aan het eind van hun benoemingsperiode zijn en daarom statutair aftreden.

Jack Derks (54) is dga van Derks Autogroep, een familiebedrijf waaronder een bedrijfswagenbedrijf, uitvaartmobiliteit, financial services en logistiek vallen. Het bedrijf is gevestigd in Uden. Het bedrijf is sinds 1994 lid van Bovag. Derks is nu lid van het afdelingsbestuur van de Onafhankelijke Autobedrijven.

Vacature

Jan Paul Kerkhof (55) is dga van B. Kerkhof & Zn, een bedrijf met tankstations in Den Haag en Utrecht en autowasbedrijven in Den Haag, Rijswijk en Utrecht. Het bedrijf is sinds 1971 lid van Bovag. Kerkhof is sinds 2009 lid van het afdelingsbestuur van de afdeling Tankstations en sinds 2014 afdelingsvoorzitter. Ook zit hij sinds juli 2021 in de bestuursraad van Bovag.

Invulling van een derde vacature, die ontstaat als verenigingsbestuurslid en penningmeester Timon Rutten in de zomer van 2022 statutair aftreedt, wordt binnen enkele maanden verwacht.

Met de toetreding tot het verenigingsbestuur doen Kerkhof en Derks afstand van hun respectievelijke functies binnen de afdelingsbesturen Tankstations en Onafhankelijke Autobedrijven. Ook daar worden opvolgers voor gezocht.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Derks en Kerkhof in verenigingsbestuur Bovag | Automotive Online

Derks en Kerkhof in verenigingsbestuur Bovag

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Jan Paul Kerkhof (links) en Jack Derks (Foto: Bovag, bewerking Automotive)

De Ledenraad van brancheorganisatie Bovag heeft Jack Derks en Jan Paul Kerkhof benoemd tot lid van het Verenigingsbestuur. Dat meldt Bovag vandaag, Ze treden op 1 januari aan. Ze volgen Derk de Haas en Peter de Rooij op, die eind dit jaar aan het eind van hun benoemingsperiode zijn en daarom statutair aftreden.

Jack Derks (54) is dga van Derks Autogroep, een familiebedrijf waaronder een bedrijfswagenbedrijf, uitvaartmobiliteit, financial services en logistiek vallen. Het bedrijf is gevestigd in Uden. Het bedrijf is sinds 1994 lid van Bovag. Derks is nu lid van het afdelingsbestuur van de Onafhankelijke Autobedrijven.

Vacature

Jan Paul Kerkhof (55) is dga van B. Kerkhof & Zn, een bedrijf met tankstations in Den Haag en Utrecht en autowasbedrijven in Den Haag, Rijswijk en Utrecht. Het bedrijf is sinds 1971 lid van Bovag. Kerkhof is sinds 2009 lid van het afdelingsbestuur van de afdeling Tankstations en sinds 2014 afdelingsvoorzitter. Ook zit hij sinds juli 2021 in de bestuursraad van Bovag.

Invulling van een derde vacature, die ontstaat als verenigingsbestuurslid en penningmeester Timon Rutten in de zomer van 2022 statutair aftreedt, wordt binnen enkele maanden verwacht.

Met de toetreding tot het verenigingsbestuur doen Kerkhof en Derks afstand van hun respectievelijke functies binnen de afdelingsbesturen Tankstations en Onafhankelijke Autobedrijven. Ook daar worden opvolgers voor gezocht.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.