Albert Trapman directeur Dacia Nederland

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Albert Trapman is samen met Stephan Griffioen en Ted Boers toegevoegd aan het directiecomité van Renault Nederland. (Foto: Renault Nederland)

Renault Nederland heeft begin deze maand een directiewisseling doorgevoerd. Hierbij is Albert Trapman (54) aangesteld als directeur Dacia Nederland en Mobilize en Stephan Griffioen (34) als directeur aftersales & quality. De functie van Trapman is nieuw, omdat de importeur de afzonderlijke merken beter wil positioneren. Eerder meldde Automotive al dat Ted Boers (44) als salesdirecteur Renault Nederland was aangesteld.

Zij rapporteren aan Anouk Poelmann, die recent is gestart als algemeen directeur Renault Nederland. Dat maakt de importeur vandaag bekend.Lees ook: Renault Nederland snijdt in dealernetwerk: grote dealers verder als operator

Het drietal neemt zitting in het directieteam van de importeur, dat verder bestaat uit Poelmann, Marco Knoot (directeur marketing), Chris Jansen (directeur IT), Pierre Léautier (directeur netwerkstrategie), Christian Bourgeois (financieel directeur), Nicolien van Duinen (directeur HR) en Janet Richter (directeur PR).

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Albert Trapman directeur Dacia Nederland | Automotive Online

Albert Trapman directeur Dacia Nederland

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Albert Trapman is samen met Stephan Griffioen en Ted Boers toegevoegd aan het directiecomité van Renault Nederland. (Foto: Renault Nederland)

Renault Nederland heeft begin deze maand een directiewisseling doorgevoerd. Hierbij is Albert Trapman (54) aangesteld als directeur Dacia Nederland en Mobilize en Stephan Griffioen (34) als directeur aftersales & quality. De functie van Trapman is nieuw, omdat de importeur de afzonderlijke merken beter wil positioneren. Eerder meldde Automotive al dat Ted Boers (44) als salesdirecteur Renault Nederland was aangesteld.

Zij rapporteren aan Anouk Poelmann, die recent is gestart als algemeen directeur Renault Nederland. Dat maakt de importeur vandaag bekend.Lees ook: Renault Nederland snijdt in dealernetwerk: grote dealers verder als operator

Het drietal neemt zitting in het directieteam van de importeur, dat verder bestaat uit Poelmann, Marco Knoot (directeur marketing), Chris Jansen (directeur IT), Pierre Léautier (directeur netwerkstrategie), Christian Bourgeois (financieel directeur), Nicolien van Duinen (directeur HR) en Janet Richter (directeur PR).

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.