Pierre Léautier directeur Aftersales, Kwaliteit & Netwerkstrategie bij Renault NL

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Pierre Léautier. (Foto: Renault)

Pierre Léautier is per direct aangesteld als directeur Aftersales, Kwaliteit & Netwerkstrategie bij Renault Group Nederland (Renault, Dacia, Alpine en Mobilize). In deze functie is Léautier verantwoordelijk voor zowel alle aftersales activiteiten van de Renault Group als de kwaliteit en ontwikkeling van het dealernetwerk. Dat meldt de importeur vandaag. 

De van oorsprong Franse Léautier trad in 1999 in dienst bij Renault Group Nederland en heeft diverse marketing, fleetsales en business development functies bekleed. Hij krijgt nu aftersales erbij. Stephan Griffioen was bij de importeur verantwoordelijk voor aftersales, maar hij heeft Renault verlaten.

Pierre Léautier rapporteert rechtstreeks aan Anouk Poelmann, algemeen directeur van Renault Group Nederland.

Als gevolg van de aanstelling van Pierre Léautier wordt per 1 juli Michiel Karthaus aangesteld als sales manager Aftersales, wordt Dennis Geerling als manager verantwoordelijk voor Dealer Netwerk & Strategie en is Alex de Wijs National Service Center Manager. 

Onlangs werd Jeàn-Pierre Joubert (47) aangesteld als business manager Occasions.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Pierre Léautier directeur Aftersales, Kwaliteit & Netwerkstrategie bij Renault NL | Automotive Online

Pierre Léautier directeur Aftersales, Kwaliteit & Netwerkstrategie bij Renault NL

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Pierre Léautier. (Foto: Renault)

Pierre Léautier is per direct aangesteld als directeur Aftersales, Kwaliteit & Netwerkstrategie bij Renault Group Nederland (Renault, Dacia, Alpine en Mobilize). In deze functie is Léautier verantwoordelijk voor zowel alle aftersales activiteiten van de Renault Group als de kwaliteit en ontwikkeling van het dealernetwerk. Dat meldt de importeur vandaag. 

De van oorsprong Franse Léautier trad in 1999 in dienst bij Renault Group Nederland en heeft diverse marketing, fleetsales en business development functies bekleed. Hij krijgt nu aftersales erbij. Stephan Griffioen was bij de importeur verantwoordelijk voor aftersales, maar hij heeft Renault verlaten.

Pierre Léautier rapporteert rechtstreeks aan Anouk Poelmann, algemeen directeur van Renault Group Nederland.

Als gevolg van de aanstelling van Pierre Léautier wordt per 1 juli Michiel Karthaus aangesteld als sales manager Aftersales, wordt Dennis Geerling als manager verantwoordelijk voor Dealer Netwerk & Strategie en is Alex de Wijs National Service Center Manager. 

Onlangs werd Jeàn-Pierre Joubert (47) aangesteld als business manager Occasions.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.