Jeàn-Pierre Joubert business manager Occasions Renault Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Jeàn-Pierre Joubert. (Foto: Renault)

Jeàn-Pierre Joubert (47) is aangesteld als business manager Occasions bij Renault Group Nederland voor de merken Renault, Dacia, Alpine en Mobilize. Hij wordt verantwoordelijk voor de coördinatie van alle afdelingen met betrekking tot gebruikte auto’s. Dat meldt de importeur.

Joubert werkte in het verleden voor Jaguar Land Rover en Stellantis. Hij bekleedde vanaf 2001 diverse sales- en marketingfuncties in Zuid-Afrika, voordat hij in 2020 naar Nederland verhuisde. 

“De markt voor gebruikte auto’s kent nog vele onontdekte mogelijkheden in onze snel veranderende wereld”, meldt Joubert.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Jeàn-Pierre Joubert business manager Occasions Renault Nederland | Automotive Online

Jeàn-Pierre Joubert business manager Occasions Renault Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Jeàn-Pierre Joubert. (Foto: Renault)

Jeàn-Pierre Joubert (47) is aangesteld als business manager Occasions bij Renault Group Nederland voor de merken Renault, Dacia, Alpine en Mobilize. Hij wordt verantwoordelijk voor de coördinatie van alle afdelingen met betrekking tot gebruikte auto’s. Dat meldt de importeur.

Joubert werkte in het verleden voor Jaguar Land Rover en Stellantis. Hij bekleedde vanaf 2001 diverse sales- en marketingfuncties in Zuid-Afrika, voordat hij in 2020 naar Nederland verhuisde. 

“De markt voor gebruikte auto’s kent nog vele onontdekte mogelijkheden in onze snel veranderende wereld”, meldt Joubert.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.