Renault/Dacia Nederland lauwert Janssen Kerres en Bochane

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Patrick van der Pijl, algemeen directeur van Bochane Groep, en Thijs Bochane, dga Bochane Groep, zijn blij met de uitverkiezing tot Dacia-dealer van het jaar. (Foto: Renault Nederland)

Dealerholdings Janssen Kerres (Renault) en Bochane Groep (Dacia) zijn door importeur Renault/Dacia Nederland uitgeroepen tot dealers van het jaar 2021. Dat meldt de importeur vandaag. 

Bochane heeft de primeur; niet eerder werd er een Dacia-dealer van het jaar gekozen. 

Dealerbedrijf Bochane Groep, dat vorig jaar Renault- en Dacia dealer Segerink&Wolbers kocht, staat op positie 12 in de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60, terwijl dealerholding Janssen Kerres op plek 16 staat in het overzicht. Lees in de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60 alles over de plannen van de Top 60-bedrijven. 

Beloning

Thijs Bochane, dga van Bochane Autogroep, stelt dat zijn medewerkers in 2021 de focus hebben gelegd op klanttevredenheid. “Het is mooi dat dit wordt beloond met de titel ‘Dacia Dealer of the Year’. Uiteraard heeft de modellenreeks van Dacia hieraan meegewerkt, maar het zijn onze medewerkers die het het verschil hebben gemaakt”, aldus Bochane.

Uitdagend

Het afgelopen jaar was uitdagend voor Janssen Kerres, zo schrijft de dealerholding. “Ondanks de coronaperikelen hebben we er voor gekozen om de vestigingsteams van Janssen Kerres stabiel te houden. De continue focus op volume en kwaliteit vertaalt zich nu in deze uitverkiezing.” Janssen Kerres neemt de kroon over van Oving, dat vorig jaar werd gekocht door Emil Frey

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Renault/Dacia Nederland lauwert Janssen Kerres en Bochane | Automotive Online

Renault/Dacia Nederland lauwert Janssen Kerres en Bochane

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Patrick van der Pijl, algemeen directeur van Bochane Groep, en Thijs Bochane, dga Bochane Groep, zijn blij met de uitverkiezing tot Dacia-dealer van het jaar. (Foto: Renault Nederland)

Dealerholdings Janssen Kerres (Renault) en Bochane Groep (Dacia) zijn door importeur Renault/Dacia Nederland uitgeroepen tot dealers van het jaar 2021. Dat meldt de importeur vandaag. 

Bochane heeft de primeur; niet eerder werd er een Dacia-dealer van het jaar gekozen. 

Dealerbedrijf Bochane Groep, dat vorig jaar Renault- en Dacia dealer Segerink&Wolbers kocht, staat op positie 12 in de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60, terwijl dealerholding Janssen Kerres op plek 16 staat in het overzicht. Lees in de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60 alles over de plannen van de Top 60-bedrijven. 

Beloning

Thijs Bochane, dga van Bochane Autogroep, stelt dat zijn medewerkers in 2021 de focus hebben gelegd op klanttevredenheid. “Het is mooi dat dit wordt beloond met de titel ‘Dacia Dealer of the Year’. Uiteraard heeft de modellenreeks van Dacia hieraan meegewerkt, maar het zijn onze medewerkers die het het verschil hebben gemaakt”, aldus Bochane.

Uitdagend

Het afgelopen jaar was uitdagend voor Janssen Kerres, zo schrijft de dealerholding. “Ondanks de coronaperikelen hebben we er voor gekozen om de vestigingsteams van Janssen Kerres stabiel te houden. De continue focus op volume en kwaliteit vertaalt zich nu in deze uitverkiezing.” Janssen Kerres neemt de kroon over van Oving, dat vorig jaar werd gekocht door Emil Frey

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.