Jochen Sutor chief risk officer Leaseplan

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Jochen Sutor. (Foto: Leaseplan)

De Raad van Commissarissen van Leaseplan heeft Jochen Sutor (1973) benoemd tot chief risk officer, een functie die Sutor al naast zijn rol als chief financial officer op ad-interim basis vervulde. Dat meldt Leaseplan vandaag.

Sutor wordt als chief financial officer opgevolgd door Toine van Doremalen, die nu chief financial officer car-as-a-service bij de leasemaatschappij is en vanuit die functie al verantwoordelijk was voor een deel van het financiële management van het bedrijf. 

Sutor is sinds 2019 cfo bij Leaseplan. Hij vervulde daarvoor managementfuncties bij onder meer de Commerzbank en Mercedes-Benz Bank (dochter van Daimler financial services). Als chief risk officer wordt Sutor verantwoordelijk voor het risico en compliance-beleid bij Leaseplan. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Jochen Sutor chief risk officer Leaseplan | Automotive Online

Jochen Sutor chief risk officer Leaseplan

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Jochen Sutor. (Foto: Leaseplan)

De Raad van Commissarissen van Leaseplan heeft Jochen Sutor (1973) benoemd tot chief risk officer, een functie die Sutor al naast zijn rol als chief financial officer op ad-interim basis vervulde. Dat meldt Leaseplan vandaag.

Sutor wordt als chief financial officer opgevolgd door Toine van Doremalen, die nu chief financial officer car-as-a-service bij de leasemaatschappij is en vanuit die functie al verantwoordelijk was voor een deel van het financiële management van het bedrijf. 

Sutor is sinds 2019 cfo bij Leaseplan. Hij vervulde daarvoor managementfuncties bij onder meer de Commerzbank en Mercedes-Benz Bank (dochter van Daimler financial services). Als chief risk officer wordt Sutor verantwoordelijk voor het risico en compliance-beleid bij Leaseplan. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.