Bram Schot in de zaak bij Shell en Tomtom

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Bram Schot. (Foto: Audi)

Bram Schot, die eerder dit jaar stopte als ceo bij Audi, is sinds deze maand commissaris bij Tomtom. Vanaf 1 oktober is hij daarnaast niet-uitvoerend bestuurder bij Shell. Dat melden beide bedrijven in een persbericht.

Hij meldde eerder aan Automotive enkele commissariaten (Shell heeft in plaats van een RvC een one tier board, met uitvoerende en niet-uitvoerende bestuurders) aan te nemen en hij oriënteert zich nog op een functie als uitvoerend bestuurder. Bram Schot is op 22 september één van de gasten in de Automotive-online Talkshow.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Bram Schot in de zaak bij Shell en Tomtom | Automotive Online

Bram Schot in de zaak bij Shell en Tomtom

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Bram Schot. (Foto: Audi)

Bram Schot, die eerder dit jaar stopte als ceo bij Audi, is sinds deze maand commissaris bij Tomtom. Vanaf 1 oktober is hij daarnaast niet-uitvoerend bestuurder bij Shell. Dat melden beide bedrijven in een persbericht.

Hij meldde eerder aan Automotive enkele commissariaten (Shell heeft in plaats van een RvC een one tier board, met uitvoerende en niet-uitvoerende bestuurders) aan te nemen en hij oriënteert zich nog op een functie als uitvoerend bestuurder. Bram Schot is op 22 september één van de gasten in de Automotive-online Talkshow.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.