Shell EV Driver Survey 2022

Hoe kijken EV-rijders aan tegen hun auto en de markt?

Shel onderzocht het in de Shell EV Driver Survey, die hieronder te downloaden is.

Download

Om het gerelateerde document te kunnen downloaden dient u eerst in te loggen.
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om u te registreren.

Shell EV Driver Survey 2022 | Automotive Online

Shell EV Driver Survey 2022

Hoe kijken EV-rijders aan tegen hun auto en de markt?

Shel onderzocht het in de Shell EV Driver Survey, die hieronder te downloaden is.

Download

Om het gerelateerde document te kunnen downloaden dient u eerst in te loggen.
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om u te registreren.