RAI Vereniging-voorzitter Steven van Eijck Officier in de Orde van Oranje-Nassau

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Steven van Eijck. (Foto: RAI Vereniging)

RAI Vereniging-voorzitter en voormalig staatssecretaris van Financiën Steven van Eijck is vandaag onderscheiden met de Koninklijke titel Officier in de orde van Oranje-Nassau.

Van Eijck ontvangt de onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor de samenleving. Van Eijck bekleedt momenteel diverse functies waaronder het voorzitterschap van RAI Vereniging, vicevoorzitter raad van commissarissen EY, plv Kroonlid van de Sociaal-Economische Raad (SER), vicevoorzitter van het bestuur van de Maatschappelijke Alliantie en bestuurslid van Stichting De Doelen Steunfonds. Ook is Van Eijck jarenlang actief binnen de Katholieke kerk.

Bekijk hieronder het interview dat Automotive eerder deze maand had met Van Eijck. Dat ging onder meer over de verwachte omzetdaling bij zijn leden.

 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

RAI Vereniging-voorzitter Steven van Eijck Officier in de Orde van Oranje-Nassau | Automotive Online

RAI Vereniging-voorzitter Steven van Eijck Officier in de Orde van Oranje-Nassau

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Steven van Eijck. (Foto: RAI Vereniging)

RAI Vereniging-voorzitter en voormalig staatssecretaris van Financiën Steven van Eijck is vandaag onderscheiden met de Koninklijke titel Officier in de orde van Oranje-Nassau.

Van Eijck ontvangt de onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor de samenleving. Van Eijck bekleedt momenteel diverse functies waaronder het voorzitterschap van RAI Vereniging, vicevoorzitter raad van commissarissen EY, plv Kroonlid van de Sociaal-Economische Raad (SER), vicevoorzitter van het bestuur van de Maatschappelijke Alliantie en bestuurslid van Stichting De Doelen Steunfonds. Ook is Van Eijck jarenlang actief binnen de Katholieke kerk.

Bekijk hieronder het interview dat Automotive eerder deze maand had met Van Eijck. Dat ging onder meer over de verwachte omzetdaling bij zijn leden.

 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.