Jeroen van Hasselt treedt terug bij Bochane

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Jeroen van Hasselt (links) en Thijs Bochane. (Foto: Bochane)

Jeroen van Hasselt vertrekt bij dealerholding Bochane. Dat meldt het bedrijf aan Automotive. Van Hasselt werd aandeelhouder en directeur in het bedrijf toen zijn bedrijf Mafait in 2010 samenging met Bochane. Van Hasselt (62) verkoopt zijn aandelen aan Bochane en gaat met pensioen. Wel treedt hij toe tot de Raad van Advies van het bedrijf.

“Jeroen en ik hebben tien jaar lang gebouwd aan het bedrijf. Er staat nu een solide en sterk bedrijf. Dat is mede te danken aan zijn inzet. Daarvoor zijn wij Jeroen erkentelijk en we zijn blij dat hij ons van advies wil blijven voorzien”, zegt dga Thijs Bochane.

Van Hasselt werd in 2003 directeur van Mafait en nam het bedrijf in 2004 helemaal over. Daarvoor had hij leidinggevende functies bij verschillende importeurs en leasemaatschappijen.

Bochane Groep staat op plek 14 in de Automotive Dealerholding Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Jeroen van Hasselt treedt terug bij Bochane | Automotive Online

Jeroen van Hasselt treedt terug bij Bochane

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Jeroen van Hasselt (links) en Thijs Bochane. (Foto: Bochane)

Jeroen van Hasselt vertrekt bij dealerholding Bochane. Dat meldt het bedrijf aan Automotive. Van Hasselt werd aandeelhouder en directeur in het bedrijf toen zijn bedrijf Mafait in 2010 samenging met Bochane. Van Hasselt (62) verkoopt zijn aandelen aan Bochane en gaat met pensioen. Wel treedt hij toe tot de Raad van Advies van het bedrijf.

“Jeroen en ik hebben tien jaar lang gebouwd aan het bedrijf. Er staat nu een solide en sterk bedrijf. Dat is mede te danken aan zijn inzet. Daarvoor zijn wij Jeroen erkentelijk en we zijn blij dat hij ons van advies wil blijven voorzien”, zegt dga Thijs Bochane.

Van Hasselt werd in 2003 directeur van Mafait en nam het bedrijf in 2004 helemaal over. Daarvoor had hij leidinggevende functies bij verschillende importeurs en leasemaatschappijen.

Bochane Groep staat op plek 14 in de Automotive Dealerholding Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.