Pieter Nota verkoopbaas BMW, Mini en Rolls Royce

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Nota is afkomstig van Philips. (Foto: BMW)

De Nederlander Pieter Nota wordt bij BMW Group verantwoordelijk voor de verkoop van alle merken. Dat meldt de fabrikant. Nota was tot dusver verantwoordelijk voor de verkoop van BMW en daar komt nu Mini en Rolls Royce bij. De merken worden geclusterd in een centrale verkoopdivisie. 

Nota, die vorig jaar begon bij de Duitse autofabrikant, neemt een deel van de taken over van Peter Schwarzenbauer, die in oktober met pensioen gaat. 

Twee weken geleden meldde de fabrikant dat het zijn dealervestiging in Den Haag gaat verkopen. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Pieter Nota verkoopbaas BMW, Mini en Rolls Royce | Automotive Online

Pieter Nota verkoopbaas BMW, Mini en Rolls Royce

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Nota is afkomstig van Philips. (Foto: BMW)

De Nederlander Pieter Nota wordt bij BMW Group verantwoordelijk voor de verkoop van alle merken. Dat meldt de fabrikant. Nota was tot dusver verantwoordelijk voor de verkoop van BMW en daar komt nu Mini en Rolls Royce bij. De merken worden geclusterd in een centrale verkoopdivisie. 

Nota, die vorig jaar begon bij de Duitse autofabrikant, neemt een deel van de taken over van Peter Schwarzenbauer, die in oktober met pensioen gaat. 

Twee weken geleden meldde de fabrikant dat het zijn dealervestiging in Den Haag gaat verkopen. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.