FCA roept Bastiaan de Groot naar Turijn

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De Groot werkt al sinds 2010 voor de fabrikant. (Foto: FCA)

Bastiaan de Groot vervolgt zijn carrière bij FCA in Turijn. De country director van FCA in Nederland gaat vanuit het hoofdkantoor leiding geven aan de operatie in Duitsland en Engeland. Tot er een opvolger gevonden wordt, blijft hij op interim-basis ook leiding geven aan Nederland. Dat bevestigt FCA Nederland aan Automotive. 

De Groot was sinds vorig jaar actief in Nederland en werd in oktober officieel benoemd tot country director. “Voor Bastiaan is dit een mooie stap, maar voor ons is het jammer”, zegt FCA-woordvoerder Mirco Rácz. “Onder zijn leiding werd onder meer vijf jaar garantie ingevoerd. Ook de samenwerking met het dealernetwerk voorliep goed. Zijn opvolger zal de in ingezette lijn voorzetten.”

De Groot rapporteerde aan Yann Chabert, die sinds begin vorig jaar leiding geeft aan de Benelux-organisatie.  

Lees hier meer over de integratie van de Nederlandse en Belgische FCA-operatie.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

FCA roept Bastiaan de Groot naar Turijn | Automotive Online

FCA roept Bastiaan de Groot naar Turijn

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De Groot werkt al sinds 2010 voor de fabrikant. (Foto: FCA)

Bastiaan de Groot vervolgt zijn carrière bij FCA in Turijn. De country director van FCA in Nederland gaat vanuit het hoofdkantoor leiding geven aan de operatie in Duitsland en Engeland. Tot er een opvolger gevonden wordt, blijft hij op interim-basis ook leiding geven aan Nederland. Dat bevestigt FCA Nederland aan Automotive. 

De Groot was sinds vorig jaar actief in Nederland en werd in oktober officieel benoemd tot country director. “Voor Bastiaan is dit een mooie stap, maar voor ons is het jammer”, zegt FCA-woordvoerder Mirco Rácz. “Onder zijn leiding werd onder meer vijf jaar garantie ingevoerd. Ook de samenwerking met het dealernetwerk voorliep goed. Zijn opvolger zal de in ingezette lijn voorzetten.”

De Groot rapporteerde aan Yann Chabert, die sinds begin vorig jaar leiding geeft aan de Benelux-organisatie.  

Lees hier meer over de integratie van de Nederlandse en Belgische FCA-operatie.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.