Dick Tijdeman nieuwe directeur Forward Lease

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Dick Tijdeman werkte hiervoor 4,5 jaar bij MKB Lease. (Foto: MKB Lease)

Dick Tijdeman (57) is met ingang van deze maand de nieuwe algemeen directeur van Forward Lease, de leasedochter van Autohaag Zeeuw. Tijdeman komt van PGA Nederland-dochter MKB Lease. 

Autohaag Zeeuw-ceo Jan Hofstede combineerde zijn functie met die van directeur van Forward Lease. 

De leasemaatschappij groeide in de afgelopen jaren van een relatief kleine leasemaatschappij naar een bedrijf met een vloot van ruim 1.200 contracten, goed voor de 40e plek in de Automotive Leasemaatschappij Top 60.

Tijdeman hoopt de groei te kunnen continueren. “De ontwikkelingen in de automotive gaan in sneltreinvaart. Het is daarom van essentieel belang dat leasemaatschappijen hierop anticiperen met flexibele betrouwbare leaseproducten voor een brede doelgroep”, stelt Tijdeman.

MKB Lease zoekt nog naar een opvolger voor Tijdeman. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Dick Tijdeman nieuwe directeur Forward Lease | Automotive Online

Dick Tijdeman nieuwe directeur Forward Lease

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Dick Tijdeman werkte hiervoor 4,5 jaar bij MKB Lease. (Foto: MKB Lease)

Dick Tijdeman (57) is met ingang van deze maand de nieuwe algemeen directeur van Forward Lease, de leasedochter van Autohaag Zeeuw. Tijdeman komt van PGA Nederland-dochter MKB Lease. 

Autohaag Zeeuw-ceo Jan Hofstede combineerde zijn functie met die van directeur van Forward Lease. 

De leasemaatschappij groeide in de afgelopen jaren van een relatief kleine leasemaatschappij naar een bedrijf met een vloot van ruim 1.200 contracten, goed voor de 40e plek in de Automotive Leasemaatschappij Top 60.

Tijdeman hoopt de groei te kunnen continueren. “De ontwikkelingen in de automotive gaan in sneltreinvaart. Het is daarom van essentieel belang dat leasemaatschappijen hierop anticiperen met flexibele betrouwbare leaseproducten voor een brede doelgroep”, stelt Tijdeman.

MKB Lease zoekt nog naar een opvolger voor Tijdeman. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.