Forward Lease koopt ALM Lease

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Mark Middelweerd (links) en Dick Tijdeman ondertekenen de deal. (Foto: Fordward Lease)

Forward Lease neemt op 1 februari alle activiteiten en leasecontracten over van leasemaatschappij ALM Lease uit Harmelen. Dat maken beide bedrijven zojuist bekend. ALM-directeur Mark Middelweerd treedt in dienst bij de leasetak van Autohaag Zeeuw. Forward Lease-directeur Dick Tijdeman, die vorig jaar overkwam van MKB Lease, sluit nieuwe overnames niet uit. “Schaalvergroting is in de huidige leasemarkt noodzakelijk.”

Forward Lease staat op plek 40 in de Automotive Leasemaatschappij Top 60. Het gaat om ongeveer 100 contracten. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Forward Lease koopt ALM Lease | Automotive Online

Forward Lease koopt ALM Lease

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Mark Middelweerd (links) en Dick Tijdeman ondertekenen de deal. (Foto: Fordward Lease)

Forward Lease neemt op 1 februari alle activiteiten en leasecontracten over van leasemaatschappij ALM Lease uit Harmelen. Dat maken beide bedrijven zojuist bekend. ALM-directeur Mark Middelweerd treedt in dienst bij de leasetak van Autohaag Zeeuw. Forward Lease-directeur Dick Tijdeman, die vorig jaar overkwam van MKB Lease, sluit nieuwe overnames niet uit. “Schaalvergroting is in de huidige leasemarkt noodzakelijk.”

Forward Lease staat op plek 40 in de Automotive Leasemaatschappij Top 60. Het gaat om ongeveer 100 contracten. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.