Zijad Halilovic (Autorola) nieuwe business development manager VDC

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Halilovic komt van Autorola. (Foto: Autorola)

Zijad Halilovic begint op 1 oktober als business development manager bij dienstverlener Voertuig Documentatie Centrum (VDC). Dat melden beide partijen aan Automotive. Halilovic bekleedt nu dezelfde functie bij Autorola.

Volwassen worden

De aanstelling van Halilovic is voor VDC het startpunt van de uitbouw van de (Europese) activiteiten, zegt dga Michel Schaay. “VDC bestaat tien jaar en we zijn nu van een jong volwassen een volwassen bedrijf aan het worden met ambities om verder te groeien. Daar hoort bij dat we ons management versterken.” Hij is trots op de komst van Halilovic. “Dat wij in staat zijn goede mensen aan te trekken, zegt denk ik iets over de ontwikkeling die wij als bedrijf doormaken.”

Halilovic kijkt met veel plezier terug op zijn carrière bij Autorola. “Ik heb daar een enorm mooie tijd gehad, maar ik heb zin in mijn nieuwe uitdaging. Ik hoop de commerciële en managementervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, nu in te kunnen zetten bij de verdere ontwikkeling van VDC.”

VDC, dat in 2015 een vestiging opende in Weeze, is een full service dienstverlener, die onder meer registratiediensten biedt. Ook stapte het samen met A2SP-spinoff Cartalk International in de datamarkt.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.