Michaël van Straalen stopt als voorzitter MKB-Nederland

Steven Don Steven Don
Michaël van Straalen stopt als voorzitter MKB-Nederland

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Roel Hindriks

    Vorig jaar woonde ik in een bijeenkomst bij met MKB en de Ver. van Ned. Banken, waarin MKB(Van Straalen) de Bank belangen verdedigde (moest verdedigen) en geen ruimte geboden kreeg voor MKB onderwerpen. Ik vond dat toen zeer genent. Het siert de Heer van Strallen dat hij nu afstand neemt.

Michaël van Straalen stopt als voorzitter MKB-Nederland | Automotive Online

Michaël van Straalen stopt als voorzitter MKB-Nederland

Martijn Roede Martijn Roede
Michaël van Straalen stopt als voorzitter MKB-Nederland

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Roel Hindriks

    Vorig jaar woonde ik in een bijeenkomst bij met MKB en de Ver. van Ned. Banken, waarin MKB(Van Straalen) de Bank belangen verdedigde (moest verdedigen) en geen ruimte geboden kreeg voor MKB onderwerpen. Ik vond dat toen zeer genent. Het siert de Heer van Strallen dat hij nu afstand neemt.