Directie-duo Markeur weg bij Spuigroep

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat bevestigt Ruud van Munster aan Automotive. Spuigroep-directeur Mark Dijkstra geeft leiding aan Motorhuis.

In augustus vorig jaar werd bekend dat Spuigroep, bekend van Achilles Autolease, Europcar en Boedelbak, Markeur zou overnemen. De fusie is inmiddels grotendeels afgerond. “En daarmee kwam er een einde aan ons dienstverband, zo was dat bij de fusie beoogd”, zegt Van Munster.

Op adem komen
Zowel Van Munster (links op foto) als Bast beraden zich op de toekomst. “Wij zijn anderhalf jaar dag-en-nacht bezig geweest met Markeur, dus dit is wel een goed moment om even op adem te komen”, aldus Van Munster.

Vorige week werd bekend dat Achilles Autolease verder gaat onder de naam Multilease. Achilles-directeur Lucas Hanou krijgt de leiding over de leasemaatschappij. Marc Oudshoorn, de interim-directeur bij Multilease, is aangesteld als commercieel directeur.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Directie-duo Markeur weg bij Spuigroep | Automotive Online

Directie-duo Markeur weg bij Spuigroep

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat bevestigt Ruud van Munster aan Automotive. Spuigroep-directeur Mark Dijkstra geeft leiding aan Motorhuis.

In augustus vorig jaar werd bekend dat Spuigroep, bekend van Achilles Autolease, Europcar en Boedelbak, Markeur zou overnemen. De fusie is inmiddels grotendeels afgerond. “En daarmee kwam er een einde aan ons dienstverband, zo was dat bij de fusie beoogd”, zegt Van Munster.

Op adem komen
Zowel Van Munster (links op foto) als Bast beraden zich op de toekomst. “Wij zijn anderhalf jaar dag-en-nacht bezig geweest met Markeur, dus dit is wel een goed moment om even op adem te komen”, aldus Van Munster.

Vorige week werd bekend dat Achilles Autolease verder gaat onder de naam Multilease. Achilles-directeur Lucas Hanou krijgt de leiding over de leasemaatschappij. Marc Oudshoorn, de interim-directeur bij Multilease, is aangesteld als commercieel directeur.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.