Quote 500: Wijnand Pon weer allerrijkste automeneer

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Henri Faas

    De familie Pon ken ik heel goed en gun hun het sukses van harte, maar waarom worden niet alle broers en zusters genoemd? Er is namelijk nog een Truss, oftewel Nicolina Pon. Ze woont in Zwitserland bij mij in de buurt en ik begrijp niet, waarom die familie Pon haar zo uit de weg gaat. Hebben zij dat nodig, of is er in het verleden iets mis gegaan?

Quote 500: Wijnand Pon weer allerrijkste automeneer | Automotive Online

Quote 500: Wijnand Pon weer allerrijkste automeneer

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Henri Faas

    De familie Pon ken ik heel goed en gun hun het sukses van harte, maar waarom worden niet alle broers en zusters genoemd? Er is namelijk nog een Truss, oftewel Nicolina Pon. Ze woont in Zwitserland bij mij in de buurt en ik begrijp niet, waarom die familie Pon haar zo uit de weg gaat. Hebben zij dat nodig, of is er in het verleden iets mis gegaan?