Henk van der Kwast Manager van het Jaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

De jury prees Van der Kwast, medeoprichter van Stern, om zijn strategische beslissingen "die het bedrijf hebben gemaakt tot wat het nu is: een toonaangevende onderneming in de Nederlandse automotive branche." Stern is met 85 vestigingen, drieduizend medewerkers en een jaarlijkse omzet van een miljard euro, de grootste dealerholding van Nederland.

De jury, bestaande uit Karla Peijs, Fred van Beijnum, Huub van de Coolwijk en Adriaan Roggeveen, beoordeelde de genomineerden op strategie, innovatie, kennis en maatschappelijk verantwoord ondernemen. In het juryrapport komt Van der Kwast naar voren als een uitstekend en geduldig onderhandelaar, een financieel strateeg die goed en lang nadenkt over te nemen beslissingen, en hoogst zelden afwijkt van het actieplan dat daarop volgt. Want, zo zegt hij zelf, “Uiteindelijk blijkt toch vaak dat ik het bij het juiste eind heb.”
Van der Kwast reageerde verheugd op zijn uitverkiezing: "Ik zie dit niet als prijs voor mijzelf, maar voor het hele team van Stern. Het ondernemersverhaal is echter nog niet af, er moet in de komende tijd nog meer gebeuren."
De VDO Automotive Manager van het Jaar is voor de derde keer uitgereikt. De verkiezing wordt georganiseerd door Automotive en gesponsord door VDO.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Henk van der Kwast Manager van het Jaar | Automotive Online

Henk van der Kwast Manager van het Jaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

De jury prees Van der Kwast, medeoprichter van Stern, om zijn strategische beslissingen "die het bedrijf hebben gemaakt tot wat het nu is: een toonaangevende onderneming in de Nederlandse automotive branche." Stern is met 85 vestigingen, drieduizend medewerkers en een jaarlijkse omzet van een miljard euro, de grootste dealerholding van Nederland.

De jury, bestaande uit Karla Peijs, Fred van Beijnum, Huub van de Coolwijk en Adriaan Roggeveen, beoordeelde de genomineerden op strategie, innovatie, kennis en maatschappelijk verantwoord ondernemen. In het juryrapport komt Van der Kwast naar voren als een uitstekend en geduldig onderhandelaar, een financieel strateeg die goed en lang nadenkt over te nemen beslissingen, en hoogst zelden afwijkt van het actieplan dat daarop volgt. Want, zo zegt hij zelf, “Uiteindelijk blijkt toch vaak dat ik het bij het juiste eind heb.”
Van der Kwast reageerde verheugd op zijn uitverkiezing: "Ik zie dit niet als prijs voor mijzelf, maar voor het hele team van Stern. Het ondernemersverhaal is echter nog niet af, er moet in de komende tijd nog meer gebeuren."
De VDO Automotive Manager van het Jaar is voor de derde keer uitgereikt. De verkiezing wordt georganiseerd door Automotive en gesponsord door VDO.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.