Eddy Haesendonck volgt Van der Kwast op als ceo Hedin

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Eddy Haesendonck (l) volgt Henk van der Kwast (r) op bij Hedin. (Foto: Hedin Mobility Group)

Hedin Mobility Group maakt vandaag bekend dat Eddy Haesendonck is aangesteld als ceo van Hedin Automotive. Hij is de opvolger van Henk van der Kwast, die bij het bedrijf betrokken blijft als director strategy en M&A (fusies en overnames) en lid van de raad van bestuur blijft van Hedin Automotive. 

Haesendonk heeft een lange carrière achter de rug, voornamelijk bij BMW Group en was de laatste vier jaar president en ceo van BMW Group Belux. Naast de rol als ceo, zal Heasendonck ook de algemene managementverantwoordelijkheid op zich nemen voor Hedin Mobility Group in de Benelux. Het bedrijf vertegenwoordigt 25 automerken in de Benelux en is in Nederland actief onder de naam Stern, dat eerder dit jaar werd overgenomen door Hedin. 

“Ik laat een bedrijf achter met zeer gemotiveerde en ambitieuze mensen die klaar zijn voor de uitdagingen die voor ons liggen. Met trots geef ik de sleutels van Stern over aan Eddy Haesendonck”, aldus Henk van der Kwast, aftredend ceo van Hedin Automotive.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Eddy Haesendonck volgt Van der Kwast op als ceo Hedin | Automotive Online

Eddy Haesendonck volgt Van der Kwast op als ceo Hedin

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Eddy Haesendonck (l) volgt Henk van der Kwast (r) op bij Hedin. (Foto: Hedin Mobility Group)

Hedin Mobility Group maakt vandaag bekend dat Eddy Haesendonck is aangesteld als ceo van Hedin Automotive. Hij is de opvolger van Henk van der Kwast, die bij het bedrijf betrokken blijft als director strategy en M&A (fusies en overnames) en lid van de raad van bestuur blijft van Hedin Automotive. 

Haesendonk heeft een lange carrière achter de rug, voornamelijk bij BMW Group en was de laatste vier jaar president en ceo van BMW Group Belux. Naast de rol als ceo, zal Heasendonck ook de algemene managementverantwoordelijkheid op zich nemen voor Hedin Mobility Group in de Benelux. Het bedrijf vertegenwoordigt 25 automerken in de Benelux en is in Nederland actief onder de naam Stern, dat eerder dit jaar werd overgenomen door Hedin. 

“Ik laat een bedrijf achter met zeer gemotiveerde en ambitieuze mensen die klaar zijn voor de uitdagingen die voor ons liggen. Met trots geef ik de sleutels van Stern over aan Eddy Haesendonck”, aldus Henk van der Kwast, aftredend ceo van Hedin Automotive.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.