Jan-Willem Vester in Amerika overleden

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Jeroen Ekeler

    “Als een soort automobiele Tina Turner jaagt het hete stemgeluid van de 911 nog dagelijks hele horden het hoofd op hol. De wulpse rondingen blijven onverminderd aanleiding tot hevige transpiraties, al dan niet vergezeld van ter aarde kletterende kunstgebitten.” Dat was JWV in Autovisie, 1988. Unieke proza voor een autoblad. Zijn schrijfstijl was onnavolgbaar en leverde heerlijke verhalen op. Om nog een quote aan te halen, over het einde van de klassieke Saab 900: Afscheid van de Echte.