Piet Bochane penningmeester Bovag

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Toon

    omzet van ruim 140 miljoen…en hoeveel verlies??

  • Hans Hoogendoorn

    Beste Piet, Hopenlijk geniet je in deze nieuwe funktie in het belang en ten behoeve van anderen.De reactie van \\\”Toon\\\”is flauw en dom! Jouw kennend zal je, zoals je altijd deed, goed op de centjes passen. Het ga je goed! Hans. 4j2c

  • Hans Warmenhoven

    Beste Piet, door je ervaring en ondernemerschap van vele markten thuis. Ongetwijfeld in deze functie ben je de juiste man op de juiste plaats. bewondering voor hetgeen in de jaren hebt opgebouwd. een bestuurder met het hart op de juiste plaats. Hans Warmenhoven ex business consultant Acoat selected.

  • Ardris Megelink

    Beste Piet,

    Wij kennen elkaar al heel lang vanuit het Arnhemse en ik kan met een gerust hart zeggen dat de Bovag, met het aanstellen van jou als Penningmeester, een uitstekende “zet” heeft gedaan. Want naast jouw kennis en kunde ben je ook nog eens een heel aimabel en bescheiden mens!

    Ardris Megelink