Pot gaat Cadillac Benelux leiden

Redactie Redactie
• Laatste update:


Pot werkte tot voor kort als hoofd communicatie Volkswagen voor Pon, maar hij had in zijn veertienjarige loopbaan ook een aantal sales- en marketingbanen bij General Motors. Bij Cadillac gaat hij nu onder meer het nieuwe dealernetwerk in de Benelux vormgeven, op basis van het huidige netwerk, dat negentien vestigingen groot is. Ook komen er twee experience centers, in Breukelen en Brussel.
Cadillac Benelux gaat inwonen bij Saab-importeur AIM in Vianen, ook een dochter van Kroymans Corporation. Hoe lang Pot het bedrijf gaat leiden is onduidelijk: “Ik doe deze klus enkele maanden, als de organisatie er staat kijken we verder.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Pot gaat Cadillac Benelux leiden | Automotive Online

Pot gaat Cadillac Benelux leiden

Redactie Redactie
• Laatste update:


Pot werkte tot voor kort als hoofd communicatie Volkswagen voor Pon, maar hij had in zijn veertienjarige loopbaan ook een aantal sales- en marketingbanen bij General Motors. Bij Cadillac gaat hij nu onder meer het nieuwe dealernetwerk in de Benelux vormgeven, op basis van het huidige netwerk, dat negentien vestigingen groot is. Ook komen er twee experience centers, in Breukelen en Brussel.
Cadillac Benelux gaat inwonen bij Saab-importeur AIM in Vianen, ook een dochter van Kroymans Corporation. Hoe lang Pot het bedrijf gaat leiden is onduidelijk: “Ik doe deze klus enkele maanden, als de organisatie er staat kijken we verder.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.