Corona-livestream met Henk van den Helder: ‘Uitbreiding schorsingsregeling goed nieuws’

Livestream • Elke werkdag om 16.00 uur brengt Automotive via een livestream het belangrijkste nieuws op coronagebied. In deze editie spraken we met Henk van den Helder van Hertz over de stand van zaken in de verhuurbranche. “Ik heb geen scenario’s nodig om te zien dat we in de shit zitten.”
Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

De verhuurmarkt zit nu op slechts 10 tot 20 procent van het normale aantal boekingen in deze periode. Daarom wordt de vloot versneld getrimd. Dat meldt Henk van den Helder, voorzitter van Bovag verhuurbedrijven, in de Corona-livestream van Automotive van 26 maart. Het is daarom een goede zaak dat het RDW de schorsingsregeling voor vloten heeft aangepast zodat schorsen vanaf het zesde voertuig gratis is. Ook gaat hij in op de internationale situatie, en op een ander heet hangijzer in de verhuurbranche: de verzekerbaarheid van verhuurvloten. Ook daarvoor wordt hard gewerkt aan een oplossing, vertelt Van den Helder.

De livestream is hieronder terug te zien, of via ons Youtubekanaal.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Corona-livestream met Henk van den Helder: ‘Uitbreiding schorsingsregeling goed nieuws’ | Automotive Online

Corona-livestream met Henk van den Helder: ‘Uitbreiding schorsingsregeling goed nieuws’

Livestream • Elke werkdag om 16.00 uur brengt Automotive via een livestream het belangrijkste nieuws op coronagebied. In deze editie spraken we met Henk van den Helder van Hertz over de stand van zaken in de verhuurbranche. “Ik heb geen scenario’s nodig om te zien dat we in de shit zitten.”
Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

De verhuurmarkt zit nu op slechts 10 tot 20 procent van het normale aantal boekingen in deze periode. Daarom wordt de vloot versneld getrimd. Dat meldt Henk van den Helder, voorzitter van Bovag verhuurbedrijven, in de Corona-livestream van Automotive van 26 maart. Het is daarom een goede zaak dat het RDW de schorsingsregeling voor vloten heeft aangepast zodat schorsen vanaf het zesde voertuig gratis is. Ook gaat hij in op de internationale situatie, en op een ander heet hangijzer in de verhuurbranche: de verzekerbaarheid van verhuurvloten. Ook daarvoor wordt hard gewerkt aan een oplossing, vertelt Van den Helder.

De livestream is hieronder terug te zien, of via ons Youtubekanaal.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.