Brand verwoest Hyundai Parts Alkmaar

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De brand raakte in totaal zestien bedrijven. (Foto: Facebook)

Bij een uitslaande brand is afgelopen donderdag auto-onderdelenbedrijf Hyundai Parts Alkmaar volledig uitgebrand. Ook andere bedrijven in het bedrijfsverzamelpand zijn verwoest. Dat melden bedrijven en de brandweer.

Een aangrenzende schadevestiging van de Broekhuis Groep werd niet getroffen, maar bleef als gevolg van de overlast enkele uren dicht. Het was al de tweede keer dit jaar dat Broekhuis ontsnapte aan een grote brand.

Brandweerkorpsen uit de hele regio werden ingezet om de brand te bestrijden. Pas ’s ochtends vroeg was de brand geblust. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is nog onduidelijk. 

Hyundai Parts Alkmaar is niet bereikbaar. Het bedrijf demonteert oude Hyundai’s. Aan het Noordhollands Dagblad meldt het bedrijf dat “hun levenswerk verwoest is” en dat er “alleen oud ijzer over is.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Brand verwoest Hyundai Parts Alkmaar | Automotive Online

Brand verwoest Hyundai Parts Alkmaar

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De brand raakte in totaal zestien bedrijven. (Foto: Facebook)

Bij een uitslaande brand is afgelopen donderdag auto-onderdelenbedrijf Hyundai Parts Alkmaar volledig uitgebrand. Ook andere bedrijven in het bedrijfsverzamelpand zijn verwoest. Dat melden bedrijven en de brandweer.

Een aangrenzende schadevestiging van de Broekhuis Groep werd niet getroffen, maar bleef als gevolg van de overlast enkele uren dicht. Het was al de tweede keer dit jaar dat Broekhuis ontsnapte aan een grote brand.

Brandweerkorpsen uit de hele regio werden ingezet om de brand te bestrijden. Pas ’s ochtends vroeg was de brand geblust. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is nog onduidelijk. 

Hyundai Parts Alkmaar is niet bereikbaar. Het bedrijf demonteert oude Hyundai’s. Aan het Noordhollands Dagblad meldt het bedrijf dat “hun levenswerk verwoest is” en dat er “alleen oud ijzer over is.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.