Grote brand bij Ford-dealer Van der Burgh

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Shutterstock

Bij Ford-dealer Van der Burgh in Brielle heeft gisteren een grote brand gewoed. Dat bevestigt Leen de Koning, directeur van Amega Groep. Amega kocht recent Van der Burgh.

De brand brak waarschijnlijk uit in de technische ruimte van het bedrijf. De brandweer zette groot materiaal in om de brand onder de controle te krijgen. 

Volgens De Koning wordt de schade nu geïnventariseerd, maar lijkt die op het eerste gezicht mee te vallen. De werkplaats is gewoon geopend vandaag. De showroom is dicht, daar is sprake van roetschade. Er zouden geen auto’s onherstelbaar beschadigd zijn. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Grote brand bij Ford-dealer Van der Burgh | Automotive Online

Grote brand bij Ford-dealer Van der Burgh

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Shutterstock

Bij Ford-dealer Van der Burgh in Brielle heeft gisteren een grote brand gewoed. Dat bevestigt Leen de Koning, directeur van Amega Groep. Amega kocht recent Van der Burgh.

De brand brak waarschijnlijk uit in de technische ruimte van het bedrijf. De brandweer zette groot materiaal in om de brand onder de controle te krijgen. 

Volgens De Koning wordt de schade nu geïnventariseerd, maar lijkt die op het eerste gezicht mee te vallen. De werkplaats is gewoon geopend vandaag. De showroom is dicht, daar is sprake van roetschade. Er zouden geen auto’s onherstelbaar beschadigd zijn. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.