Maximumsnelheid omlaag naar 100 kilometer per uur

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Maximumsnelheid omlaag naar 100 kilometer per uur

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • Automobielmanagement.nl > Leaserijders massaal tegen maximumsnelheid 100 km per uur

  […] Lees ook: Maximumsnelheid omlaag naar 100 kilometer per uur […]

 • Jelle Bruyn

  In een op televisie gebruikte diagram over de NoX uitstoot stond dat verkeer, dat betekende alle verkeer, goed is voor (slechts) 6,3%. Dus als we alles op “uit” zetten (geen verkeer meer) reduceren we hooguit 6,3%. De teller gaat terug naar 100 km/h op de snelweg. Laat nou dat net niét de beste plek zijn om te scoren. Iedereen en wellicht ook onze petrol head Rutte weet, dat bij stadsverkeer de meeste uitstoot veroorzaakt wordt. Een volledig zinloze zet dus.
  Nu mogen we allemaal nog meer file leed, lees meer uitstoot veroorzaken. Het lijkt erop dat incompetentie bij de overheid een criteria is waarop mensen geselecteerd worden. NoX- en klimaat crisis, is een complete HOAX. De aarde is 4,6 miljard jaar oud en het klimaat is nog nooit stabiel geweest. Er worden fossiele tropische planten en dieren in Nederland gevonden. Op de poolcirkel leefden 4000 jaar geleden mensen die deden aan akkerbouw! Ga dat nu eens proberen? Dan moet het daar momenteel 6 graden warmer zijn, het hele jaar door!!

Maximumsnelheid omlaag naar 100 kilometer per uur | Automotive Online

Maximumsnelheid omlaag naar 100 kilometer per uur

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Maximumsnelheid omlaag naar 100 kilometer per uur

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • Automobielmanagement.nl > Leaserijders massaal tegen maximumsnelheid 100 km per uur

  […] Lees ook: Maximumsnelheid omlaag naar 100 kilometer per uur […]

 • Jelle Bruyn

  In een op televisie gebruikte diagram over de NoX uitstoot stond dat verkeer, dat betekende alle verkeer, goed is voor (slechts) 6,3%. Dus als we alles op “uit” zetten (geen verkeer meer) reduceren we hooguit 6,3%. De teller gaat terug naar 100 km/h op de snelweg. Laat nou dat net niét de beste plek zijn om te scoren. Iedereen en wellicht ook onze petrol head Rutte weet, dat bij stadsverkeer de meeste uitstoot veroorzaakt wordt. Een volledig zinloze zet dus.
  Nu mogen we allemaal nog meer file leed, lees meer uitstoot veroorzaken. Het lijkt erop dat incompetentie bij de overheid een criteria is waarop mensen geselecteerd worden. NoX- en klimaat crisis, is een complete HOAX. De aarde is 4,6 miljard jaar oud en het klimaat is nog nooit stabiel geweest. Er worden fossiele tropische planten en dieren in Nederland gevonden. Op de poolcirkel leefden 4000 jaar geleden mensen die deden aan akkerbouw! Ga dat nu eens proberen? Dan moet het daar momenteel 6 graden warmer zijn, het hele jaar door!!