Autobranche wil weer een sloopregeling

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Autobranche wil weer een sloopregeling

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • Dennis Roele

  Dit zou een perfect initiatief zijn voor het stikstofprobleem en daarnaast een groot voordeel voor de gebruikte elektrische auto’s want deze worden veelal geëxporteerd. En zouden dan ook in Nederland kunnen blijven.

 • Automobielmanagement.nl > Maximumsnelheid omlaag naar 100 kilometer per uur

  […] Lees ook: Autobranche wil weer een sloopregeling […]

Autobranche wil weer een sloopregeling | Automotive Online

Autobranche wil weer een sloopregeling

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Autobranche wil weer een sloopregeling

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • Dennis Roele

  Dit zou een perfect initiatief zijn voor het stikstofprobleem en daarnaast een groot voordeel voor de gebruikte elektrische auto’s want deze worden veelal geëxporteerd. En zouden dan ook in Nederland kunnen blijven.

 • Automobielmanagement.nl > Maximumsnelheid omlaag naar 100 kilometer per uur

  […] Lees ook: Autobranche wil weer een sloopregeling […]