Uitslaande brand in garagebedrijf in Vlaardingen

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Brandweer is nog druk bezig met blussen in Vlaardingen. (Foto; Shutterstock)

Er is vanmorgen vroeg een brand uitgebroken bij garagebedrijf Willem ll in Vlaardingen. Lokale media, waaronder RTV Rijnmond, spreken over een zeer grote brand in een bedrijfsverzamelgebouw, waar ook het garagebedrijf gevestigd is. 

De brandweer is met groot materieel uitgerukt en heeft ook twee blusboten ingeschakeld. Een deel van het pand zou zijn ingestort, omdat het om een groot en relatief oud pand gaat, is de bestrijding van de brand complex, aldus Rijnmond Veilig. Er zouden drie gewonden zijn gevallen. Ze zijn naar het ziekenhuis overgebracht en zouden rook hebben binnengekregen.

Er is veel rookontwikkeling en daarom is er een NL Alert verstuurd met de oproep om ramen en deuren te sluiten in verband met rook- en stankoverlast. 

Onlangs ging in Den Helder ook een garagebedrijf in vlammen op.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.