Pal-V: ‘Eerste vliegende auto in 2019 de weg op’

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
In 2019 doet de Liberty zijn intrede in het verkeer. (Foto: Pal-V)

Dat zegt commercieel directeur Marco van den Bosch. De eerste orders zijn inmiddels binnen en daar moeten er in Genève nog veel bijkomen. In 2019 verschijnen de eerste vliegende auto’s in het straat- en luchtbeeld. “Natuurlijk staan we in Genève voor de bekendheid van ons product, voor orders en voor onze investor relations. Maar vooral willen we de wereld mobieler maken door de eerste commerciële vliegende auto ter wereld op de markt te zetten.”

Pal-V, dat op de Salon van Genève een presentatie verzorgt voor de deelnemers aan de Automotive Arctic Experience, wil niet dat de Liberty een voertuig voor de happy few wordt. “Onze uiteindelijke droom is om fly/driving voor iedereen toegankelijk te maken. Natuurlijk op de eerste plaats via directe verkoop, maar ook via deelconcepten, leasing en verhuur.” 

Om in de Pal-V te kunnen vliegen en rijden is zowel een rijbewijs als een vliegbrevet voor een zogenoemde ‘autogyro’ nodig. Daarvoor worden inmiddels opleidingen aangeboden, vertelde Van den Bosch vorig jaar bij de start van een Mediamarkt-campagne.

 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds kort (op eigen initiatief) een Tesla en is daar erg tevreden (goedkoop en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Pal-V: ‘Eerste vliegende auto in 2019 de weg op’ | Automotive Online

Pal-V: ‘Eerste vliegende auto in 2019 de weg op’

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
In 2019 doet de Liberty zijn intrede in het verkeer. (Foto: Pal-V)

Dat zegt commercieel directeur Marco van den Bosch. De eerste orders zijn inmiddels binnen en daar moeten er in Genève nog veel bijkomen. In 2019 verschijnen de eerste vliegende auto’s in het straat- en luchtbeeld. “Natuurlijk staan we in Genève voor de bekendheid van ons product, voor orders en voor onze investor relations. Maar vooral willen we de wereld mobieler maken door de eerste commerciële vliegende auto ter wereld op de markt te zetten.”

Pal-V, dat op de Salon van Genève een presentatie verzorgt voor de deelnemers aan de Automotive Arctic Experience, wil niet dat de Liberty een voertuig voor de happy few wordt. “Onze uiteindelijke droom is om fly/driving voor iedereen toegankelijk te maken. Natuurlijk op de eerste plaats via directe verkoop, maar ook via deelconcepten, leasing en verhuur.” 

Om in de Pal-V te kunnen vliegen en rijden is zowel een rijbewijs als een vliegbrevet voor een zogenoemde ‘autogyro’ nodig. Daarvoor worden inmiddels opleidingen aangeboden, vertelde Van den Bosch vorig jaar bij de start van een Mediamarkt-campagne.

 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.