Allego gaat laadpalen leveren aan Shell

Luberto van Buiten Luberto van Buiten

Medio mei maakte de oliemaatschappij bekend dat het ten minste tien tankstations in de Randstad wil uitrusten met snelladers. Nu blijkt de keuze voor de levering daarvan gevallen op Allego, een dochter van netwerkbedrijf Alliander. Eind 2016 lekte uit dat Shell stroom wil gaan verkopen in het Verenigd Koninkrijk.

Allego heeft op dit moment 220 operationele snelladers in Nederland, België en Duitsland, bij supermarktketens, retailers en hotels. In eerste instantie zou de samenwerking met Shell gaan om 20 pompen op diverse locaties in Nederland en Groot-Brittannië.

Lees meer over de samenwerking op Fleet&Mobility.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Allego gaat laadpalen leveren aan Shell | Automotive Online

Allego gaat laadpalen leveren aan Shell

Luberto van Buiten Luberto van Buiten

Medio mei maakte de oliemaatschappij bekend dat het ten minste tien tankstations in de Randstad wil uitrusten met snelladers. Nu blijkt de keuze voor de levering daarvan gevallen op Allego, een dochter van netwerkbedrijf Alliander. Eind 2016 lekte uit dat Shell stroom wil gaan verkopen in het Verenigd Koninkrijk.

Allego heeft op dit moment 220 operationele snelladers in Nederland, België en Duitsland, bij supermarktketens, retailers en hotels. In eerste instantie zou de samenwerking met Shell gaan om 20 pompen op diverse locaties in Nederland en Groot-Brittannië.

Lees meer over de samenwerking op Fleet&Mobility.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.