‘Tweederde familiebedrijven overleeft overdracht niet’

Redactie Redactie
• Laatste update:

BDO Accountants & Adviseurs is als partner nauw bij het onderzoek betrokken. 
Naast het algemene onderzoek van Erasmus, presenteert BDO op het Nationaal Automotive Congres 2020 de uitkomsten van een steekproef onder autobedrijven over bedrijfsopvolging. Om de specifieke vragen en problemen bij autobedrijven in kaart te brengen heeft BDO een korte vragenlijst opgesteld over dit thema. Bent u van plan uw bedrijf in de komende jaren over te dragen, dan kunt u tot vrijdag 6 mei deze vragenlijst invullen. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal vijf minuten.

BDO mag onder de respondenten 25 kortingskaarten verdelen voor het Nationaal Automotive Congres 2020 op 19 mei 2016. Ook ontvangen alle deelnemers het onderzoek naar strategieverandering na generatiewisseling van ECFB.

Topsprekers
Het Nationaal Automotive Congres vindt plaats op 19 mei in de Philharmonie Haarlem. Bovag en RAI Vereniging zijn kennispartners van het evenement en presenteren in die hoedanigheid de laatste stand van zaken op het gebied van aftersales.

Naast onze columnisten is er inmiddels al een groot aantal topsprekers vastgelegd, waaronder Henk van der Kwast (ceo Stern), Paul Zekhuis (ceo Autobinck Group), Johan Willems (raad van bestuur Opel Group), Andy Whitehair (director motors Ebay), Janus Smalbraak (ceo Pon) en Vahid Daemi (ceo Leaseplan Corporation). 

De dag staat onder leiding van Roelof Hemmen (anchorman RTL Nieuws en interviewer bij BNR Nieuwsradio). Hij interviewt onder andere Frank Rijkaard (voormalig profvoetballer en topcoach) over zijn ervaringen als topspeler en als coach. 

Hier vindt u meer informatie over het event en kunt u zich inschrijven.

Partners

Marktplaats Zakelijk/Nieuweautokopen.nl is hoofdsponsor van Het Nationaal Automotive Congres 2020. Verder wordt het congres mogelijk gemaakt door BDO, BCA, Cargarantie, Partspoint Group, Findio, Centraal Beheer/Achmea, Apollo, Bovemij, Stichting Duurzaam Repareren, PPG, Autoinspectie.nl, Dealer Lease Company, Autotelex, Tevreden.nl, Speedrepair, VDS Automotive en EDM.   

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

‘Tweederde familiebedrijven overleeft overdracht niet’ | Automotive Online

‘Tweederde familiebedrijven overleeft overdracht niet’

Redactie Redactie
• Laatste update:

BDO Accountants & Adviseurs is als partner nauw bij het onderzoek betrokken. 
Naast het algemene onderzoek van Erasmus, presenteert BDO op het Nationaal Automotive Congres 2020 de uitkomsten van een steekproef onder autobedrijven over bedrijfsopvolging. Om de specifieke vragen en problemen bij autobedrijven in kaart te brengen heeft BDO een korte vragenlijst opgesteld over dit thema. Bent u van plan uw bedrijf in de komende jaren over te dragen, dan kunt u tot vrijdag 6 mei deze vragenlijst invullen. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal vijf minuten.

BDO mag onder de respondenten 25 kortingskaarten verdelen voor het Nationaal Automotive Congres 2020 op 19 mei 2016. Ook ontvangen alle deelnemers het onderzoek naar strategieverandering na generatiewisseling van ECFB.

Topsprekers
Het Nationaal Automotive Congres vindt plaats op 19 mei in de Philharmonie Haarlem. Bovag en RAI Vereniging zijn kennispartners van het evenement en presenteren in die hoedanigheid de laatste stand van zaken op het gebied van aftersales.

Naast onze columnisten is er inmiddels al een groot aantal topsprekers vastgelegd, waaronder Henk van der Kwast (ceo Stern), Paul Zekhuis (ceo Autobinck Group), Johan Willems (raad van bestuur Opel Group), Andy Whitehair (director motors Ebay), Janus Smalbraak (ceo Pon) en Vahid Daemi (ceo Leaseplan Corporation). 

De dag staat onder leiding van Roelof Hemmen (anchorman RTL Nieuws en interviewer bij BNR Nieuwsradio). Hij interviewt onder andere Frank Rijkaard (voormalig profvoetballer en topcoach) over zijn ervaringen als topspeler en als coach. 

Hier vindt u meer informatie over het event en kunt u zich inschrijven.

Partners

Marktplaats Zakelijk/Nieuweautokopen.nl is hoofdsponsor van Het Nationaal Automotive Congres 2020. Verder wordt het congres mogelijk gemaakt door BDO, BCA, Cargarantie, Partspoint Group, Findio, Centraal Beheer/Achmea, Apollo, Bovemij, Stichting Duurzaam Repareren, PPG, Autoinspectie.nl, Dealer Lease Company, Autotelex, Tevreden.nl, Speedrepair, VDS Automotive en EDM.   

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.