Bovag zoekt toenadering tot ConnectCar

Martijn Roede Martijn Roede
Bovagvoorzitter Peter Niessink zal volgende week een gesprek hebben met ConnectCar-eigenaar Hemmie Kerklingh

Algemeen directeur Peter Niessink zal volgende week een gesprek hebben met ConnectCar-eigenaar Hemmie Kerklingh om, zoals woordvoerder De Waal het formuleerde: "geen onomkeerbare beslissingen te nemen die niet wenselijk zijn. Het is een toenaderingspoging om naar een oplossing te zoeken."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

 
 

Reacties

  • Roel Hindriks

    Goede beslissing van BOVAG om te gaan overleggen; had eerder moeten gebeuren. Mijn advies aan bestuurders is:: geef eerst aandacht aan bewezen vakkennis (van je bestuursgebied) voordat je ergens over wilt beslissen.

Bovag zoekt toenadering tot ConnectCar | Automotive Online

Bovag zoekt toenadering tot ConnectCar

Martijn Roede Martijn Roede
Bovagvoorzitter Peter Niessink zal volgende week een gesprek hebben met ConnectCar-eigenaar Hemmie Kerklingh

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Roel Hindriks

    Goede beslissing van BOVAG om te gaan overleggen; had eerder moeten gebeuren. Mijn advies aan bestuurders is:: geef eerst aandacht aan bewezen vakkennis (van je bestuursgebied) voordat je ergens over wilt beslissen.