EV-nieuws: meer laadpalen en ev-kruistocht in VS

Steven Don Steven Don
Charles Koch van Koch Industries

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • heinman

    Even de puntjes op de i please. Een hybride met stekker is nog geen EV. Ze rijden 30 km max op stroom, maar daar gaat het niet om. Het gaat om de lagere bijtelling.
    Dat er in allerlei gemeenten een hoop nitwitten zitten, die er de ballen verstand van hebben zorgt ervoor dat ons land straks vergeven is van de laadpalen, waar zelfs stekkerhybriderijders niet naar omkijken. Gewoon op benzine rijden. De toekomst is echt aan de brandstofcel

EV-nieuws: meer laadpalen en ev-kruistocht in VS | Automotive Online

EV-nieuws: meer laadpalen en ev-kruistocht in VS

Martijn Roede Martijn Roede
Charles Koch van Koch Industries

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • heinman

    Even de puntjes op de i please. Een hybride met stekker is nog geen EV. Ze rijden 30 km max op stroom, maar daar gaat het niet om. Het gaat om de lagere bijtelling.
    Dat er in allerlei gemeenten een hoop nitwitten zitten, die er de ballen verstand van hebben zorgt ervoor dat ons land straks vergeven is van de laadpalen, waar zelfs stekkerhybriderijders niet naar omkijken. Gewoon op benzine rijden. De toekomst is echt aan de brandstofcel