EV-Nieuws: koning winter rijdt geen elektrische auto

Martijn Roede Martijn Roede
EV-Nieuws: koning winter rijdt geen elektrische auto

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Martijn

    Valt nogal mee hoor. Bij elke auto vriest wel eens iets vast (deurrubbers, etc). Ik geef mijn elektrische auto als ik mijn tanden poets vast een seintje dat de verwarming aan kan. Dat gebeurt terwijl hij nog ingeplugd is. En als ik het vergeet, geef de warmtepomp binnen een paar seconden al warmte. Dat lukt de meeste auto’s niet. En die accucapaciteit… We hadden de mildste winter ooit, dus waar gaat het over. En ik had ‘m al niet om elke dag honderden kilometers te tuffen. De volgende wordt WEER elektrisch!